Algemene Voorwaarden

1. Bestelling voorwaarden
Op alle bestellingen die via deze webshop geplaatst zijn, zijn deze leveringsvoorwaarden van toepassing. Top Hands heeft het recht inhoud van de webshop en deze voorwaarden ten alle tijden te wijzigen. Technische en/of kleurafwijkingen in de webshop worden voorbehouden.

2. Bevestiging ontvangst
Alle op deze webshop getoonde artikelen zijn vrijblijvend totdat u een orderbevestiging per E-mail heeft ontvangen. Op deze bevestiging staat minimaal de artikelomschrijving, de prijs, het aantal artikelen, verzendkosten, uw naam en mail adres.

3. Overeenkomst
Door de bestelling aan ons te verzenden, gaat u een overeenkomst aan met Top Hands waarmee u tevens aangeeft akkoord te gaan met in deze overeenkomst vermelde gegevens. Waarbij Top Hands de verplichting heeft u zo snel mogelijk het bestelde artikel te doen toekomen, en u de verplichting aangaat deze na betaling af te nemen.

4. Transport en kosten
Het risico tijdens het transport van de bestelde goederen is voor Top Hands en gaat over op het moment van aflevering aan u. De kosten voor de door u gedane bestelling bedragen: Verzendkosten € 6,50 bij een bestelling onder € 100,00. Hierboven zijn de verzendkosten gratis bij leveringen in NL.

5. Levering
Levering geschiedt doorgaans 1 werkdag na ontvangst betaling. Indien artikelen niet op voorraad zijn wordt u op de hoogte gesteld. In overleg kan de order op een later tijdstip worden nageleverd of worden geannuleerd. Het bedrag zal dan zo spoedig mogelijk worden teruggestort.

6. Retouren
U kunt, na ontvangst van de bestelde artikelen, deze zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retour zenden, kosten voor deze retourzending zijn voor uw rekening. De goederen dienen onbeschadigd, niet gedragen, in originele verpakking en met factuurkopie retour gezonden te worden aan Top Hands Amstenraderweg 129, 6431 EK Hoensbroek. Na ontvangst van de artikelen zal binnen 14 werkdagen het bedrag worden teruggestort. Top Hands heeft het recht om beschadigde en/of gedragen/gebruikte artikelen te weigeren, en in overleg met u, tot een waardevermindering over te gaan, en als zodanig een lager bedrag terug te storten. Retour sturen is niet mogelijk voor o.a. aanbiedingen, speciaal bestelde artikelen.

7. Garantie
Is er iets aan de hand met een product dat u bij tophands.nl heeft aangeschaft, dan kunt u uiteraard een beroep doen op Top Hands voor het uitvoeren van de garantie. De uitvoering van garantie wordt door Top Hands opgevolgd conform de voorschriften van de fabrikant.

8. Klachten
Alle klachten of opmerkingen zullen door Top Hands in behandeling worden genomen. U kunt deze doorgeven via info@tophands.nl of per telefoon op nummer: +31(0)6 4801 7242 Klachten zullen met de meeste spoed worden afgehandeld.

KvK nummer:54498090
BTW nummer: 8513.28.581B01

Contact

Amstenraderweg 129
6431 EK Hoensbroek
+31 6 4801 7242
info@tophands.nl