Belangrijke info

voor en tijdens gebruik

Belangrijke zaken om rekening mee te houden voor het aanbrengen dan wel overzetten van de buttendz en tijdens het gebruik van de grips.

  • Het aanbrengen van de grip dient zorgvuldig en op de juiste manier te gebeuren. Bekijk de “How to apply your grip” video voordat je aan de slag gaat, deze video staat op onze pagina.
  • Zorg dat de stick vrij is van tape en/of lijmresten.
  • Zorg dat de plastic dop bovenaan de stick goed vast zit met lijm of tape, in de steel. Door de wrijving van het rubber gedurende het gebruik van de stick kan de dop omhoog schuiven en lijkt het of de grip omlaag schuift. Dit is echter veelal niet het geval, maar de dop van de steel kruipt juist omhoog als deze niet goed vast zit.
  • Gebruikt u een verlengstuk in de stick, verwijder hier ook alle lijm- en taperesten voordat de grip wordt aangebracht. Spray wat extra applicator op het hout; het hout zuigt eerder aan.
  • LAAT DE GRIP 24 UUR DROGEN voordat u deze gaat gebruiken.
  • Bij het overzetten van de grip op een nieuwe stick, bekijk dan eerst de “how to remove your grip” video. Ook deze is te vinden op onze pagina. Let op dat de grip vrij is van zeepresten en dat hij goed droog is voordat de grip op de nieuwe stick wordt aangebracht.
  • Het is van belang dat er geen water tussen de grip en de stick komt. Let er dus op tijdens wedstrijden, trainingen en in de kleedkamer dat je de grip vrij houdt van de vloer. Komt er water tussen de grip en de stick, dan zal deze los kunnen laten en/of verschuiven.

Worden de bovenstaande punten niet goed uitgevoerd, dan onstaan er luchtbellen onder de grip zal de grip uiteinderlijk los laten.

Contact

Amstenraderweg 129
6431 EK Hoensbroek
+31 6 4801 7242
info@tophands.nl