Missie & Visie

De visie van Top Hands is ijshockey-atleten inspireren, begeleiden en motiveren om hun individuele niveau naar een hoger level te brengen. En dit vervolgens om te kunnen zetten in een positieve bijdrage aan het functioneren binnen een teamsetting.

Onze missie is dan ook om een bijdrage te leveren aan het ijshockeyniveau landelijk en internationaal.

Wij staan in onze trainingen voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en plezier. Alle factoren zijn even belangrijk zijn, want je leert makkelijker als je plezier hebt in dat wat je doet! De kwaliteit willen wij waarborgen door te werken met toptrainers die gecertificeerd zijn en qua traingingsstyle passen binnen onze visie en missie. En die alle atleten kunnen voorzien van persoonlijke aandacht zonder het zicht op het geheel te verliezen. Dit resulteert dat wij tot op heden in de basis een vast team van trainers hebben die worden aangevuld met wisselende gasttrainers van topniveau.

Jaarlijks verzorgen wij aan het eind van het ijshockeyseizoen in de weekenden een zes weken durend kamp. Inmiddels op diverse locaties in zowel Nederland als België. In 2022 is daar een wintertraining bij gekomen in de vorm van een kerstkamp. Graag wel willen ons bedrijf blijven ontwikkelen en vernieuwen dus zullen er in de toekomst nieuwe activiteiten bijkomen.

 

Lieve groeten,
Tiffanny & Jeffrey

Contact

Amstenraderweg 129
6431 EK Hoensbroek
+31 6 4801 7242
info@tophands.nl