Twirl88

Dunne grip met gedraaide veter

Omschrijving

Ontworpen voor de speler die op zoek is naar controle met de TopHand. De verhoogde Twirl-lijn, ingebouwd in de kenmerkende, Buttendz-bewerkende textuur, geeft spelers een ongeëvenaard gevoel op de vingertoppen en handpalm dat puckcontrole en prestaties verhoogt.

De Buttendz grips bieden constant dezelfde grip op welke stick dan ook, nooit meer verschil in je handen. Buttendz grips dempen bij het stickhandelen, passen en schieten, waardoor er een optimaal gevoel ontstaat met de puck.

Om het omrollen van je polsen met de stick te maximaliseren terwijl je de puck schiet, heb je flexibiliteit in je armspieren en pols nodig. De grip geeft net iets meer kracht aan je shot en verbetert de nauwkeurigheid. Het is net als de laatste teenbeweging aan het einde van je schaatsbeweging. Je grote spiergroepen hebben de kracht gegenereerd en dit maakt het net af.

We kennen allemaal wel het verschijnsel dat na een tijd de binnenkant van je handschoen bolletjes vormt; later onstaan hier gaten. Dit wordt veroorzaakt door hockeytape! Geen slijtage meer aan de binnenkant van je handschoenen met Buttendz.

Ondervind waarom steeds meer NHL spelers wisselen van tape naar een grip!

Afmetingen
Knop breedte: 4mm
Knop dikte: 1mm
Lengte grip: 18,5 cm

Gewicht
26 gram

Het aanbrengen van de grip dient zorgvuldig en op de juiste manier te gebeuren. Bekijk de “How to apply your grip” video voordat je aan de slag gaat, deze video staat op onze pagina.

  • Zorg dat de stick vrij is van tape en/of lijmresten.
  • Zorg dat de plastic dop bovenaan de stick goed vast zit met lijm of tape, in de steel. Door de wrijving van het rubber gedurende het gebruik van de stick kan de dop omhoog schuiven en lijkt het of de grip omlaag schuift. Dit is echter veelal niet het geval, maar de dop van de steel kruipt juist omhoog als deze niet goed vast zit.
  • Gebruikt u een verlengstuk in de stick, verwijder hier ook alle lijm- en taperesten voordat de grip wordt aangebracht. Spray wat extra applicator op het hout; het hout zuigt eerder aan.

LAAT DE GRIP 24 UUR DROGEN voordat u deze gaat gebruiken.

Bij het overzetten van de grip op een nieuwe stick, bekijk dan eerst de “how to remove your grip” video. Ook deze is te vinden op onze pagina. Let op dat de grip vrij is van zeepresten en dat hij goed droog is voordat de grip op de nieuwe stick wordt aangebracht.

Het is van belang dat er geen water tussen de grip en de stick komt. Let er dus op tijdens wedstrijden, trainingen en in de kleedkamer dat je de grip vrij houdt van de vloer. Komt er water tussen de grip en de stick, dan zal deze los kunnen laten en/of verschuiven.

Worden de bovenstaande punten niet goed uitgevoerd, dan onstaan er luchtbellen onder de grip zal de grip uiteinderlijk los laten.

TWIRL88 BLACK GRIP - RED DRIP

Twirl88

Black grip – Red drip

€ 19,99

TWIRL88 BLACK GRIP - WHITE DRIP

Twirl88

Black grip – White drip

€ 25,00   € 19,99

TWIRL88 BLACK GRIP - YELLOW DRIP

Twirl88

Black grip – Yellow drip

€ 25,00   € 19,99

TWIRL88 WHITE GRIP - BLACK DRIP

Twirl88

White grip – Black drip

€ 25,00   € 19,99

TWIRL88 WHITE GRIP - RED DRIP

Twirl88

White grip – Red drip

€ 25,00   € 19,99

Contact

Amstenraderweg 129
6431 EK Hoensbroek
+31 6 4801 7242
info@tophands.nl